Les merLes mer

Til EU-valgene vil Femstjerners­bevegelsen alliere seg med partier i Polen, Finland, Kroatia og Hellas, og kjempe for direkte demokrati i en uavhengig gruppe. De gule vestene er ikke med. Folk som snakker om borgerkrig, er uaktuelle, sier Luigi Di Maio.

Les mer

En person ble slått og sparket bevisstløs på Grønland T banestasjon fredag kveld. Mannen ble kjørt på legevakta og politiet søkte etter flere personer som hadde løpt fra stedet. Ingen er pågrepet.

Les mer

En naken mann ble lørdag morgen pågrepet i Oslo sentrum etter å ha slått en vekter i hodet.

Les mer

De siste fem årene er antall søkere til prestestillinger på Sør- og Vestlandet nesten halvert. Bispedømmene fra Agder og Telemark til Møre har siden 2013 opplevd en markant nedgang i antall søkere per utlyst prestestilling, skriver Dagen.

Les mer

Trine Skei Grande varsler at hun tar gjenvalg som partileder i Venstre neste år. Kilder i partiet mener nestleder Abid Raja posisjonerer seg for lederkamp.

Les mer

Minotenk vil ha pause i bosettingen av flyktninger i Oslo for å konsentrere seg om bedre integrering. Utspillet får blandet mottakelse. I en kronikk i Dagsavisen denne uken skrev tenketankens leder, Linda Noor, at en bosettingspause bør vurderes.

Les mer

Biskopene i Den norske kirke beklager tonen i tidligere abortdebatter og hvordan kirken har møtt alenemødre og påført dem ekstra belastninger.

Les mer

Mannen i 20-årene som ble knivstukket i Bergen fredag kveld, er død. Flere menn i alderen 20-30 år er pågrepet. De pårørende er varslet.

Les mer

Mest lest