Kategori: Gjesteskribent

Sp-politiker hjalp NRK å rydde sendeflater for islam og id-feiring

NRKs massive og rosemalende dekning av islam og Id-feiring har skapt proteststorm mot statskanalen. Nå viser det seg at NRK – i hvert fall siden 2018 – har ønsket å rydde sendeflater for islam, og at initiativet blant annet kom fra en Sp-politiker.

Les mer»

Japan stengte ikke noe særlig, men lyktes med å takle koronaen

Japan har hverken stengt alt ned eller testet massivt, likevel er antall korona-døde pr. innbygger svært lavt. Mulige forklaringer? Utbredt bruk av munnbind, god folkehelse samt tradisjonell renslighet og avstand.

Les mer»

Skammelig rettssak mot Bibi

Anklagene mot Benjamin Netanjahu er meget tynne, til tross for at NRKs Kristin Solberg kalte dem solide. Lite tyder på at aktoratet vinner frem og saken kan komme til å pågå i årevis.

Les mer»

Var Den Kolde Krig forgæves?

Skal danskerne virkelig sætte deres relativt gode kreditværdighed på spil for tyske bilproducenter, fransk olieindusti, den sydeuropæiske turistbranche?

Les mer»

Hvert politidistrikt har nå en radikaliserings­kontakt og mangfolds­koordinator. Hvorfor?

Stillingsbenevnelsene i politiet gir et tydelig budskap: Det er nå opprettet minst en radikaliseringskontakt og mangfoldskoordinator i hvert politidistrikt. Det innebærer minst to innrømmelser: 1. Muslimer risikerer å bli «radikalisert»…

Les mer»

Flaut og uklokt for Norge

Når USA, som i alle år har stått som største finansielle bidragsyter til FN, sier at de vil ta en konsoliderende pause med sine innbetalinger WHO, er naive og/eller egoistisk motiverte norske politikere og gammelmedia på pletten med kritikk.

Les mer»

Vindkraft-tilhengere mener hytter gjør større skade på naturen

Stadig flere av oss finner det stadig mer uutholdelig å måtte bivåne den subsidiefyrte internasjonale fuglekvernindustriens serievoldtekt av uerstattelig norsk natur. Det oppleves bare så ufattelig trist.

Les mer»

Hvordan gjennomskue en meningsmåling?

Mange fuglekvernentusiaster gir uttrykk for vrangforestillinga om at flertallet av Norges befolkning er positive til massiv fuglekvernindustriutbygging i uerstattelig norsk natur. Formodentlig på bakgrunn av diverse meningsmålinger gjengitt i media.

Les mer»

Coronavirus: den belgiske massakre

Premierminister (i dag præsident for Det Europæiske Råd) Charles Michels regering besluttede i 2015 at ødelægge hele Belgiens «strategiske lager» af 63 millioner beskyttende ansigtsmasker, herunder de værdifulde FFP2-masker – for at kunde huse migranter.

Les mer»

Ja vi elsker …Norge? 17. mai – og regjeringen, Erna Solberg

Det er 17. mai. Mange velger å hilse hverandre med «Gratulerer med dagen», Men: regjeringen sier at: Barnetog slik vi kjenner dem, kan ikke gjennomføres. 

Les mer»

Mest lest