Kategori: Nytt

Svein Ludvigsen i Nord-Troms tingrett der han står tiltalt for misbruk av stilling og tillitsforhold til å skaffe seg seksuell omgang. Foto: Tegning av rettstegner Ane Hem / NTB scanpix Påtalemyndigheten mener tidligere fylkesmann Svein Ludvigsen bør fengsles i fem år og seks måneder for å ha utnyttet stillingen sin til å skaffe seg sex. I […]

Les Mer...

Fra 2022 vil alle nye biler solgt i EU-land bli utstyrt med automatisk og obligatorisk hastighetsbegrensning, hvis EU får det som de vil. Noen bilfabrikanter som Ford, Mercedes-Benz, Peugeot-Citroen, Renault og Volvo har allerede enkelte modeller tilgjengelige med deler av «intelligent speed assistance» (ISA) montert. Hensikten med ISA er å redusere antall dødsfall i trafikken, […]

Les Mer...

15-åringen ble ranet, slått og truet med kniv. Han forklarer at han ble kastet mot veggen av en somalier. Politimannen spør igjen om ranerens opphav: – Hvor var han fra, var han kineser, for eksempel? Jeg ber om forståelse for at jeg er litt politisk ukorrekt, men det er viktig at vi forstår hverandre…

Les Mer...

Den norske venstresidens totalitære aspekter – vi inviterer til møte 7. mar og her vil vi fylle på med ennå mer tekst for å sette en overhengende laaaaang tekst med hypermoderne kvasiord. Hva er vel 17. mai uten musikkorps? Hva er i dette tatt livet uten musikk – selv om man ikke liker korpsmusikk?

Les Mer...

Til EU-valgene vil Femstjerners­bevegelsen alliere seg med partier i Polen, Finland, Kroatia og Hellas, og kjempe for direkte demokrati i en uavhengig gruppe. De gule vestene er ikke med. Folk som snakker om borgerkrig, er uaktuelle, sier Luigi Di Maio.

Les Mer...

En person ble slått og sparket bevisstløs på Grønland T banestasjon fredag kveld. Mannen ble kjørt på legevakta og politiet søkte etter flere personer som hadde løpt fra stedet. Ingen er pågrepet.

Les Mer...

De siste fem årene er antall søkere til prestestillinger på Sør- og Vestlandet nesten halvert. Bispedømmene fra Agder og Telemark til Møre har siden 2013 opplevd en markant nedgang i antall søkere per utlyst prestestilling, skriver Dagen.

Les Mer...

Trine Skei Grande varsler at hun tar gjenvalg som partileder i Venstre neste år. Kilder i partiet mener nestleder Abid Raja posisjonerer seg for lederkamp.

Les Mer...

Minotenk vil ha pause i bosettingen av flyktninger i Oslo for å konsentrere seg om bedre integrering. Utspillet får blandet mottakelse. I en kronikk i Dagsavisen denne uken skrev tenketankens leder, Linda Noor, at en bosettingspause bør vurderes.

Les Mer...

Biskopene i Den norske kirke beklager tonen i tidligere abortdebatter og hvordan kirken har møtt alenemødre og påført dem ekstra belastninger.

Les Mer...