Kategori: Tavle

Nå ryker skolekorpsene også. De er ikke «bærekraftige» lenger

Hva er vel 17. mai uten musikkorps? Hva er i dette tatt livet uten musikk – selv om man ikke liker korpsmusikk? Når bærekraft-begrepet kommer inn i skolens drift, ryker korpset ut… -Og reven rasker over isen, og reven rasker over isen. Så får vi lov, så får vi lov, å synge damenes vise. Og ser du damene hvor de går, Og ser du damene hvor de går, og hvor de sitter og hvor de

Les mer»

Det du ikke skal vite

Nettavisen skriver om en mann i Oslo som er dømt for seksual­forbrytelser mot tre gutter som bodde i asylmottak, men utelater at overgriperen (og ofrene) er fra Etiopia.

Les mer»

– Globaliseringens vinnere trenger et nytt tjenerskap

Vår sivilisasjon er i krig, sier den franske skribenten Éric Zemmour: Fienden utkjemper krigen ved å invadere, kolonisere og sette landet i brann. Invasjonen organiseres av makteliten, legger han til.

Les mer»

EU banker gjennom nye nettregler – slutt på sitatrett slik vi kjenner den

EU-kommisjonen, EU-parlamentet og medlemslandene ble onsdag kveld enige om implementeringen av nye regler for bruk av materiale på internettt. Man skal ikke kunne låne og dele som før.

Les mer»

En irrasjonell nabo til analyse – hos en av sine egne

Forklaringen på USA-fobien som kommer til uttrykk ved at et flertall i en tysk menings­måling mener USA truer verdens­freden, ligger i tyskernes psykologi, ikke hos amerikanerne, mener Die Welts utenriks­redaktør Daniel Dylan Böhmer.

Les mer»

Hudfargen kan nevnes, hvis den er hvit

Politiet prøver å finne to menn etter to knivepisoder i Bergen. Den ene er lys i huden, den andre mørk. NTB gjengir signalementet av den første, men ikke den andre.

Les mer»

Dårligst på stridsevne – best på hijab

Sjøforsvaret søker etter ny kokk, og profilerer seg selv i stillings­annonsen med et bilde av «mangfoldet» hvor en kvinne går med hijab. Det mentale forsvaret mot islamismen har også grunnstøtt.

Les mer»

Danske Antifa skyr ingen midler: “… jeg skal slås ihjel fordi jeg er et fascistisk og racistisk møgsvin”

I Danmark er det venstrefløyen som går foran med trusler, sjikane og sogar vold for å true vanlige mennesker som våger å delta i debatten, til taushet.

Les mer»

430.000 brukere – 40.000 følgere på Facebook

Document får stadig flere lesere. Vi hadde 430.000 unike IP-adresser i januar, og i helgen rundet vi 40.000 likes og følgere på Facebook. La oss gratulere hverandre og leserne! Det betyr at kvalitet blir verdsatt. Det er det grunn til å feire. Det slo meg i helgen at hvis man skal sette opp noen kriterier […]

Les mer»

Ønsker å selge Venstre til utenlandsk investor!

Deler av Venstre kan nå bli kjøpt opp av kinesiske Huawei-meg-rundt. Vi snuser på Venstre, bekrefter konsernsjef Arne Teodor Fang Lang Hai. Det er store verdier i Venstre, som kontorutstyr…

Les mer»

Mest lest